За нас

За нас

Нашата История

“Непрекъснат Развой през Годините”

Вече 30 години Карнес ЕООД предоставя надеждни и иновативни решения в
доставката на индустриалното оборудване и услугите за поддръжката му. Ние сме наследници на ЕТ “Карнес-Георги Вичев”, започнали своята дейност през 1994 година.

Нашата Мисия

Нашата основна мисия е да предлагаме качествени продукти, висококачествени услуги за обслужване и индивидуални решения за нуждите на нашите клиенти в различни индустрии.

Нашата Визия

Вярваме в непрекъснатото развитие и иновации. С устрем и ангажимент към постоянно подобряване, се стремим да бъдем лидери в сферата на индустриалното оборудване и услуги в региона.

Пътуваме Заедно

Изградили сме основите на нашето предприятие и се гордеем с пътя, по който вървим. Но най-важното е, че сме настроени да вървим напред заедно с нашите клиенти и партньори, за да създадем бъдеще, изпълнено с успешни и взаимно изгодни възможности.

525

Партньори & Клиенти

302

Успешни проекта

30

Години опит в сферата

Зъбни колела от Карнес

Нашата Дейност

Ремонт и Производство на Резервни Части за тежкото индустриално оборудване .
Доставка на Висококачествено Оборудване и Инструменти .

Със седалище в Русе и офиси във Варна, Карнес ЕООД е разделена на две дивизии: производствена и търговска. Производствената дивизия се занимава с ремонт на индустриални машини и производство на резервни части, докато търговската дивизия доставя висококачествено оборудване и инструменти от водещи световни марки.

Производствен отдел

В нашия център в Русе разполагаме с производствена дивизия, където извършваме ремонт на индустриални машини и произвеждаме резервни части. Нашата екипната ни експертиза и специализираните ни умения са насочени към осигуряване на най-високото качество на ремонтните услуги и изработката на резервни части за всички тежки индустрии.

Търговски отдел

С офиси както в Русе, така и във Варна, нашият търговски отдел предоставя разнообразие от висококачествено индустриално оборудване и инструменти от световноизвестни марки. Ние работим с лидери в индустрията, за да осигурим нашите клиенти с най-ефективните и иновативни решения за техните нужди.

Производство с Принос и Качество

В нашия модерен производствен център в Русе съчетаваме технологичния напредък с богатото си опит и експертиза. Тук създаваме и възстановяваме индустриално оборудване, отговарящо на най-високите стандарти за качество и издръжливост.

Нашите професионалисти са специализирани в ремонта на въздушни винтови компресори с мощност до 315 kW, производство на резервни части за всички видове механични редуктори, и изработка на цилиндрични и червачни зъбни колела до
модул 40 и с външен диаметър до 7000 мм, като и на конусни зъбни колела с прави и
кръгови зъби и диаметър до 900 мм.

Нашата цел е да предоставим практични и надеждни решения за вашите индустриални нужди. С внимание към детайла и стриктно спазване на стандартите за качество, производството ни е насочено към удовлетворяване на вашия бизнес чрез иновативни и персонализирани решения.

Производствена линия в Карнес
Scroll to Top