Политики за поверителност

Политики за поверителност

Настоящите Политики за поверителност уреждат начина, по който Karnes Ltd („Ние“, „нас“) събира, използва, разкрива и съхранява информация, получена от посетителите на нашия уебсайт („Потребители“, „вие“).

Събиране на лична информация

При използване на нашия уебсайт можем автоматично да събираме различни видове информация, включително, но не само: IP адреси, тип на браузъра, операционна система, използване на уебсайта, страниците, които сте посетили и други подобни данни.

Използване на информация

Събраната информация се използва за подобряване на уебсайта ни, за анализ на тенденциите на посещенията, персонализация на потребителското преживяване, както и за вътрешни цели, свързани с развитието на нашите услуги.

Разкриване на информация

Ние не продаваме, търгуваме или наемаме лична информация на трети страни. Можем да споделяме обобщена и анонимизирана информация, която не идентифицира посетителите, с наши партньори, рекламодатели и доверени лица за целите на анализи, реклама и други услуги.

Защита на информацията

Ние предприемаме подходящи мерки за сигурност за защита на събраната информация от неоторизиран достъп, промяна, разкриване или унищожаване на данни.

Права за защита на личните данни

Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителите имат право да поискат достъп, корекция, изтриване или ограничаване на обработването на своите лични данни. За да упражните тези права или да зададете въпроси относно обработването на лични данни, свържете се с нас на адрес: mail@karnes.bg.

Промени в политиката за поверителност

Настоящата политика за поверителност може да бъде променяна периодично. Всички промени ще бъдат публикувани на тази страница. Продължавайки да използвате уебсайта след въвеждането на промени, вие приемате тези промени.

Съгласие с условията на политиката за поверителност

Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, не използвайте нашия уебсайт.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на следния имейл: mail@karnes.bg или от тук

Scroll to Top