Услуги

Професионални Услуги за Индустриално Оборудване

За ефективността на вашия бизнес, предлагаме обширна гама от услуги за индустриално оборудване. Предлагаме ремонт и поддръжка на индустриални машини като компресори, заваръчни и бояджийски машини, пневматични и хидравлични системи, както и редуктори. Нашата техническа експертиза осигурява професионално ремаркиране и персонализирани решения за най-високо качество на услугите за вас.

Индустриален струг за плосък фрезоване

Изработка на Всички видове Зъбни Колела

Благодарение на нашата специализирана екипна експертиза и модерната технологична база сме в състояние да изработим зъбни предавки с високи прецизност и издръжливост от зъбни колела с прави и наклонени зъби с модул 40 и диаметър 7000 мм , до конусни зъбни колела с модул 22 и диаметр 900 мм . Нашите професионалисти имат опит в създаването на разнообразни зъбни механизми, които напълно отговарят на експлоатационните изисквания на индустрията.

Ремонт на зъбен редуктор

Ремонт и Техническо Обслужване на:

Компресорна Техника: Въздушни Винтови и Бутални Компресори

Ремонт и техническо обслужване на индустриални винтови и бутални компресори. Индивидуални Решения: Персонализирани подходи за ремонт възстановяване и поддръжка на компресори от марките Atlas copco , Ingersoll rand , Ceccato , Boge , CompAir ,ABAC и др.

Заваръчни Машини

Висококачествени ремонти и обслужване на заваръчни машини на фирмите Sincosald, Fimer, Kemmpi, ESAB, Fronius ,Bohler, AOTI и Futon. Всички ремонти се покриват с гаранционен срок.

Пневматични и Хидравлични Машини

Нашите услуги обхващат с пневматични машини на произвидителите Ingersoll rand, Atlas copco, Chicago pneumatic Sandvik както и хидравличните инструменти с работно налягане до 3000bar на фирмите TorcUp, Larzep, Enerpac и Hi-Force. Ние гарантираме ефективност и безотказна работа след ремонт, грижим се за тяхната функционалност и предоставяме обслужване от високо качество.

Бояджийски Машини за Безвъздушно Боядисване

Предлагаме техническа експертиза , ремонта и поддръжката на машини за безвъздушно и асистирано с въздух боядисване на фирмите DST (Korea ) Graco (USA) Wiwa (USA). Нашите персонализирани решения гарантират висококачествено обслужване за оптимална поддръжка на боядисването.

Направете запитване

Готови ли сте да работим заедно? Нека ви помогнем!

С изпращането на тази заявка, се съгласявате с Политиката за поверителност на този уебсайт. Тази форма е защитена с Google reCAPTCHA v3, за предотвратяване на нежелани автоматизирани действия.

Научете повече

Често задавани въпроси

Ние специализираме в ремонта на различни видове индустриални машини, с фокус върху големите компресори, трансмисии и други механични системи.

Времето за ремонт варира в зависимост от типа и обхвата на проблема. Обикновено стараем се да осигурим бърз и ефективен ремонт, който да отговаря на вашия график.

Нашата основна цел е да предоставим високо качество на услугите си. Работим с прецизност, обслужваме със застрашаване на най-високите стандарти и гарантираме удовлетворението на клиентите си.

Scroll to Top